Om os

Vrads Destilleri er et familieforetagende som blev til i sommeren 2020 og indtil videre noget vi bruger al vores fritid på.

 

Destilleriet er beliggende i bakkerne lige uden for Vrads. Det gamle banelegeme, nu kaldet naturstien, er vores nabo og rammerne i Vrads Destilleri er resterne fra et tidligere dambrug der efter en større naturgenopretning byder dig velkommen med skov, enge, åløb og søer, isfuglens sang, odderens plasken og fiskehejrens årvågne blik.

 

Bag Vrads Destilleri står Marie Brinkgaard og Kristoffer Falk Qvist, som er partnere i livet og nu også i Vrads Destilleri. Visionen er, at producere gin af høj kvalitet som kan nydes single on the rocks eller i skønne drinks.

 

Kristoffer er uddannet ingeniør og har en naturlig interesse for det tekniske og sørger for at gæringstankene bobler og at destilleringsapparatet laver ren alkohol med de rette procenter. Marie er æstetikeren og sætter barren for både smagsoplevelsen og for det visuelle indtryk. Hun udvælger, afmåler og sammensætter botanicals der giver The Gin sin unikke næse og smag. Sammen destillerer vi gin af høj kvalitet, med tydelig smag af de klassiske ginbotanicals, enebær og korrianderfrø - med gin fra Vrads Destilleri vil man aldrig være i tvivl om, at det er gin man drikker - vores gin er til nydelse og etiketdesignet er klassisk med et moderne tvist.

 

Med venlig hilsen Marie & Kristoffer, Vrads Destilleri. 

Kontakt os

Tel. 4128 8125

Ansøvej 35

Vrads 8654 Bryrup​

Besøg os

Efter aftale.

 

Skriv til os

OM OS

Vrads Destilleri er et lille familieforetagende som blev til i sommeren 2020. Visionen er at producere gin af høj kvalitet som kan nydes single on the rocks eller i skønne drinks. Signatursmagen er tydelig karakter af enebær som vokser vildt i Vrads natur.

Vrads Destilleri I/S

Ansøvej 35

Vrads

8654 Bryrup

CVR nr: 41421282

  • Grå Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

VORES NYESTE GIN

THE GIN Black Old Tom er en mere sød Gin (Old Tom style) uden tilsat sukker, det er de tilsatte botanicals der giver en dejlig sødme til ginnen. Black Old Tom er vapour infused med udvalgte skønne botanicals og den har en karakteristisk smag af enebær, koriander,  solbær, vanilje, sort peber og et par hemmelige botanicals. 

Kurv0